Hvordan opsiger jeg mit Politiken Books Streaming-abonnement?

For at opsige dit abonnement skal du gøre følgende:

Log ind på Politiken Books' hjemmeside www.politikenbooks.dk.

I øverste højre hjørne skal du klikke på 'Konto' og derefter vælge 'Konto' på listen med muligheder.

Du kommer nu ind til dine personlige oplysninger, hvor du skal klikke på menupunktet 'Abonnementer'

Her finder du oplysningerne omkring dit nuværende abonnement, og ønsker du at opsige det, finder du også muligheden her:

Klik på 'Opsig abonnement', og bekræft at du ønsker abonnementet opsagt.