Hvordan tilmelder jeg mig Streaming-abonnementet?

Du kan tilmelde dig Politiken Books Streaming-abonnementet ved at gå til Politikenbooks.dk
I øverste højre hjørne skal du klikke på 'Gå til streaming', hvor du vil få mulighed for at tilmelde dig.
Du kan også gå til tilmeldingssiden her.

Er du ikke logget ind på siden, bliver du bedt om at logge ind med din email og adgangskode.
Har du endnu ikke en profil hos Politiken Books, skal du ikke vælge 'Log ind', men oprette en ny profil.

I forbindelse med tilmeldingen til streaming-abonnementet bliver du bedt om at indtaste dine betalingsoplysninger, så vi kan trække den månedlige betaling automatisk.