Hvor kan jeg læse/lytte til bøgerne i streaming-abonnementet?

Når du er tilmeldt streaming-abonnementet på Politikenbooks.dk, skal du logge ind i vores Politiken Books applikation.

Applikationen er gratis og kan hentes i App Store til iPad og iPhone, og i Google Play-butikken til Android-enheder.

Her kan du, i biblioteket, downloade de bøger, du har tilføjet, eller du kan gå på jagt efter flere bøger ved at trykke på de tre streger i øverste venstre hjørne og vælge enten 'Sortiment', 'Genrer' eller 'Søg', som er vist på billedet.