Jeg står som 'Anonym bruger' i app'en - hvordan logger jeg ind som mig?

Det kan ind i mellem ske, at du ikke bliver logget rigtigt ind i app'en. Det sker, hvis du kommer til at trykke på krydset i øverste højre hjørne, i forbindelse med logind-processen. I sådan et tilfælde bliver du logget ind som en anonym bruger.

For at kunne logge på som dig selv, skal du nu logge ud.
Det gør du ved at trykke på de tre streger i øverste venstre hjørne i app'en og derefter vælge 'Indstillinger' blandt menupunkterne, der kommer frem

Scroll ned til bunden og tryk på 'Log af' eller ikonet, der forestiller en kasse med en pil i siden.

Du er nu logget ud og kan logge ind i app'en med din email og adgangskode.