Hvor i app'en indløser jeg min rabatkode?

Det er ikke muligt at benytte rabatkoder i vores Politiken Books applikation.

Har du modtaget en rabatkode eller et gavekort, skal du derfor logge ind på vores hjemmeside politikenbooks.dk/shop og indløse koden, når du kommer til kassen.

Du kan også trykke på 'Konto' i øverste højre hjørne og vælge 'Indløs rabatter' på den liste, der kommer frem. Indtast rabatkoden og klik på 'Indløs'.

Da vil rabatten være gemt på din konto og du kan finde den bog, du vil købe med rabatten.