Jeg får fejlen 'Der opstod en fejl under åbning af lydbogen', hvad gør jeg?

Skulle du opleve at få beskeden 'Der opstod en fejl under åbning af lydbogen', når du forsøger at åbne din lydbog, skal du gøre følgende:

Gå ud af bogen, så du kommer til biblioteksoversigten i applikationen

Hold fingeren nede på forsidebilledet af bogen, indtil en liste med muligheder viser sig

Vælg 'Slet fra enheden' - ikke fra konto

Bogen vil nu ligge med en sky på forsiden, og du kan downloade den igen

Derefter vil den kunne afspille uden fejlmeldinger.