Jeg har glemt min adgangskode - hvad gør jeg?

Hvis du har har glemt din adgangskode, kan du nulstille den ved at klikke på 'Glemt adgangskode?' på vores log-ind side. Herefter indtaster du den e-mailadresse, som du brugte til at oprette dig med, og så sender vi et link, hvor du kan vælge en ny adgangskode og få adgang til din konto med det samme.

Hvis du ønsker at skifte din nuværende adgangskode, kan du gøre det under dine personlige oplysninger på Politiken Books' hjemmeside. Du finder dem ved at klikke på 'Konto' i øverste højre hjørne. Klik på 'Konto', på den liste, der kommer frem.

På siden med dine personlige oplysninger finder du menupunktet 'Skift adgangskode'

Klik på 'Nulstille den her' og indtast den mailadresse, du er oprettet med. Du vil derefter få tilsendt en email med link til at nulstille din adgangskode.