Læs og lyt til e-bøger og lydbøger på din iPad og iPhone

Politiken Books har en gratis applikation til iOS enheder, dvs. en applikation til iPad eller iPhone, hvor du kan læse og lytte til e-bøger og lydbøger.

Politiken Books applikationen hentes ved at åbne AppStore på din iPad eller iPhone. Skriv 'Politiken Books' i søgefeltet og download den gratis applikation. Eller tryk på billedet:

Når applikationen er hentet, skal du logge ind med din emailadresse og adgangskode:

Sådan køber du en e-bog

Tryk på de tre streger i øverste venstre hjørne for at komme til menuen

Vælg 'Søg' og indtast den bog, du ønsker at købe. Vælg også om det skal være e-bog eller lydbog, der skal søges efter.

Billede_1.jpg   billede_2.jpg    Billede_3.jpg

Tryk på den valgte bog for at få den vist i markedet.
Klik på 'Køb e-bogen', og bekræft købet ved at indtaste dit Apple-ID.

Alternativt kan du også købe bogen på Politiken Books' hjemmeside, hvor priserne som regel er lavere end i app'en.

Når købet er gennemført, vil bogen automatisk blive lagt ind i dit bibliotek i applikationen.
Dukker bogen ikke op med det samme, så prøv at synkronisere biblioteket. Det gør du ved at sætte din finger midt på skærmen i biblioteket. Træk fingeren ned langs skærmen og giv slip, når der i toppen af skærmen står 'Slip for at synkronisere'.

Rigtig god læselyst!