Hvordan henter jeg Klub Riidr-bøgerne på min tablet eller mobil?

Vi anbefaler, at du anvender vores Politiken Books applikation til at hente og læse dine Klub Riidr-bøger. Du downloader app'en i App Store eller Google Play.

Når du er Klub Riidr-medlem, vil du kunne se et 'Klub Riidr'-menupunkt i venstremenuen i Politiken Books app'en. Vær opmærksom på, at dette menupunkt ikke er aktivt for ikke-medlemmer.

Klik på menupunktet Klub Riidr for at se månedens bøger. Klik på de bøger, du gerne vil hente. Bøgerne bliver herefter tilføjet dit bibliotek. Klub Riidr-bøgerne bliver også automatisk tilføjet din Klub Riidr-samling.

Du kan også hente dine Klub Riidr-bøger på din tablet eller mobil ved at gå til www.klubriidr.dk i internetbrowseren og logge ind på din konto.