Hvordan bliver jeg medlem af Klub Riidr?

For at blive medlem af Klub Riidr skal du oprette en Politiken Books-profil.

Har du ikke en Politiken Books-profil, så skal du gøre følgende:

1. Gå ind på Klubriidr.dk og klik på ’Tilmeld dig her’-knappen eller følg dette link
  2. Opret en profil ved at udfylde alle felterne og klik på ’Opret profil’
  3. Du vil nu blive logget ind som bruger.
  4. Når du har accepteret betingelserne for medlemskabet, skal du klikke på 'Bekræft'-knappen.
  5. Du skal nu udfylde dine betalingsoplysninger, og når din betaling er gennemført, vil du se en boks, hvor du kan gå til Klub Riidr og hente månedens bøger

Hvis du allerede har en Politiken Books-profil, skal du gøre følgende:

1. Gå ind på Politikenbooks.dk og klik på ’Klub Riidr’ i menuen
  2. Klik på 'Tilmeld dig her'-banneret
  3. Tryk på den blå knap, hvor beløbet står
  4. Når du har accepteret betingelserne for medlemskabet, skal du klikke på ’Bekræft’-knappen
  5. Du skal nu udfylde dine betalingsoplysninger, og når din betaling er gennemført, vil du se en boks, hvor du kan gå til Klub Riidr og hente månedens bøger.