Guide til overførsel af e-bøger til e-reader

I de fleste tilfælde følger der et stykke software med til din e-reader, som producenten anbefaler dig at installere. Dette er dog ikke nødvendigt for overførsler af e-bøger.

Alt hvad du skal bruge er:

• Din e-reader + usb ledning
  • Din computer
  • Din ønskede e-bog

1) Hent den ønskede Klub Riidr bog til din computer

Log ind på Klub Riidrs hjemmeside www.klubriidr.dk

Gå til 'Mit bibliotek', som du finder i øverste højre hjørne

Klik på forsidebilledet af bogen og vælg 'Download' (hvis du får mulighed for at vælge 'Åbn' eller 'Gem', skal du vælge 'Gem').

2) Find din e-bog

Nu finder du e-bogen på computeren under 'Overførsler'. Søg evt. efter e-bogens titel.

Højreklik på bogen og vælg 'Kopier'.

3) Tilslut nu din e-reader via USB kabel til din computer.

Forbind din e-reader via et USB kabel med din computer.

Herefter finder du den under 'Computer' -> 'Enheder med flytbare medier'.

4) Tilføj e-bog til e-reader

Dobbeltklik på e-readeren

Højreklik og vælg 'Sæt ind'

Når du nu tager e-readeren ud og tænder den vil du se, at din bog ligger der.

Rigtig god læselyst.