Jeg har en profil hos Politiken Books, men ikke noget medielogin - hvad gør jeg?

Hos Politiken Books er vi gået over til at benytte Medielogin til at logge ind med.

Hvis du allerede har et bibliotek hos Politiken Books, men ikke har et Medielogin endnu, skal du oprette en ny konto med samme email som du bruger hos Politiken Books.

Det gør du ved at åbne app'en og trykke på 'Log ind med Medielogin':

Du bliver nu sendt til Medielogins login-side - Vælg 'Opret' i øverste højre hjørne:

Så bliver nu sendt videre til siden, hvor du kan oprette et Medielogin.

Her er det vigtigt, at du opretter din nye konto med den samme email, som du tidligere har været logget ind med hos Politiken Books.
På den måde beholder du dit bibliotek med dine nuværende bøger.

Du vælger selv din adgangskode, og det eneste krav er at koden skal være på minimum 6 tegn og at mindst 1 af disse skal være et tal.
Møder din nuværende kode disse krav, kan du vælge den samme kode.

Indtast-oplysninger-og-accept-betingelser.png Klik-opret-medielogin.png

Når du har oprettet din nye profil vil du få tilsendt en email med et link til at bekræfte dit medielogin

Gå til din emails indbakke og klik på linket i emailen fra noreply@medielogin.dk. Du vil få besked om at dit medielogin er aktiveret - Klik på 'Fortsæt' og åbn app'en.

Aktiver-medielogin-via-email2.png  Aabn-i-app-efter-login.png

Så er du klar til at fortsætte din bog

Rigtig god fornøjelse!

Oplever du stadig problemer kan du skrive til vores support på support@politikenbooks.dk