Hent dine engelske bøger frem til den 31. juli 2018

Sådan downloader jeg mine engelske e-bøger.

1. Log ind på https://politikenbooks.dk/library/ingram/ for at finde dine engelske bøger.

2. Klik på 'Download bogen' for at hente din bog.

3. Åbn bogen i Adobe Digital Editions - husk at aktivere dit Adobe ID.
Har du ikke et Adobe ID kan du se hvordan du opretter et her

Skulle du få følgende fejl når du downloader din bog, skyldes det, at du har ramt grænsen for max antal tilladte downloads eller at dit downloadlink er udløbet, og det vil derfor ikke længere være muligt at hente den pågældende bog.

Regler for DRM-beskyttede e-bøger

• Du skal aktivere dit Adobe ID for at kunne åbne bogen. Se hvordan du opretter et Adobe ID
  • Du kan downloade bogen 5 gange i alt.
  • DRM-beskyttede bøger skal downloades senest 60 dage efter køb.
    Herefter udløber downloadlinket og kan ikke længere benyttes. Hvis bogen er downloadet, kan den downloadede bog stadig åbnes efter de 60 dage.
  • Du kan kopiere de DRM-beskyttede PDF- og ePub-filer fra placeringen på din computer til et backupmedie. Du kan dog kun åbne e-bøgerne på en anden computer igen, hvis du benytter Adobe ID til autorisering.
  • Du kan altid se dine rettigheder ved at åbne e-bogen i Adobe Digital Editions, klikke på menuen 'Reading' og vælge 'Item info…'. Du kan også trykke på Ctrl + I, som er tastaturgenvejen (på computer).

Her kan du læse dine downloadede DRM-beskyttede bøger efter den 31. juli 2018

E-bøger beskyttet med Adobe DRM kan kun læses på enheder, som har et læseprogram, der er godkendt til læsning af Adobe DRM-filer.

Vi anbefaler Adobe Digital Editions, der kan hentes til computer og som app til iPad, iPhone og Android-enheder.