Hvordan indløser jeg en rabatkode til streaming-abonnementet når jeg allerede er tilmeldt?

For at bruge en rabatkode skal du indløse den på www.politikenbooks.dk.

Det kan du gøre ved at trykke på 'Konto' i øverste højre hjørne og vælge 'Indløs rabatter' på den liste med muligheder, der kommer frem.

Når du har indtastet koden, skal du trykke på 'Indløs' og herefter vil rabatten blive registreret på din profil og automatisk blive fratrukket dit aktive abonnement fremover.