Hvordan kan jeg se om min lydbog er downloadet til offline brug på min iPad/iPhone?

Når din lydbog er downloadet til offline brug, vil den have et lille ikon der forestiller en grøn cirkel med en pil indeni, i nederste højre hjørne på bogforsiden.

Er der ikke den lille cirkel med pilen, er bogen endnu ikke downloadet.
Du downloader den ved at give bogforsiden et let tryk så bogen åbnes. Du vil nu blive spurgt om du ønsker at gemme bogen, så du har den når du er offline, eller om du vil annullere og streame online - vælg 'Gem'

Kommer du til at vælge 'Annuller' kan du altid senere downloade bogen til offline brug ved at trykke på de tre prikker i øverste højre hjørne, når du har åbnet bogen. Ud for 'Tilgængelig offline' skal du trykke på den hvide knap, så den skifter farve til grøn og går i gang med at downloade bogen.

Du kan følge downloadprocessen hvor der står, hvor mange procent af bogen der er downloadet ud for 'Tilgængelig offline'. Når du når 100 % vil der stå 'Hentet til offline brug' og i øverste højre hjørne af bogen vil du nu kunne se den grønne cirkel med pilen indeni.

Du har nu adgang til bogen både når du er på nettet og når du er offline.

Husk at du skal være på nettet for at downloade bogen.